Cum sa te VINDECI de orice boala: AURUL organic produs de CORPUL UMAN

Distribuie!


In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie.

La ora actuala, subiectul efectelor aurului asupra sanatatii starneste controverse. In mare parte deoarece nu este clar inteles sub ce forma poate fi folosit aurul in terapiile alternative. Si mai exista un motiv pentru care se creeaza confuzie: oamenii nu stiu ca acest metal (ca si altele) exista deja in organismul nostru. Sa vedem bazele stiintifice ale acestei afirmatii.


 

Existenta metalelor alchimice in ADN-ul nostru

 

Este important de retinut faptul ca metalele care produc variatiile de structurare a moleculei de ADN sunt aceleasi pe care alchimistii le-au atribuit corpurilor ceresti si planetelor. Spre exemplu, zincul, magneziul si cobaltul au fost atribuite ultimelor 3 planete descoperite: Uranus, Neptun si Pluton. Planetei Saturn ii corespunde plumbul, lui Marte fierul, Lunii argintul, iar Soarelui aurul.

 

Ideea care trebuie retinuta aici este urmatoarea: metalele alchimice existente in organism sunt diferite de cele obtinute din minereuri. Ele constituie materializarea in organism a energiilor subtile din sistemul planetar. Asadar, structura metalelor din corp este cu totul aparte. Atomii lor sunt grupati in „clusteri” (grupari de mai multi atomi), iar structura lor este organica. Oamenii de stiinta afirma ca aceste metale sunt lanturi proteice care simuleaza metalele minerale. Nu ar trebui sa ne mire faptul ca incercand sa compensam carenta unui metal din organism, ingerand sub o forma sau alta metalul respectiv, el este respins cu agresivitate sau in cel mai bun caz nu se asimileaza.


 

Rezultatele studiilor lui Étienne Guillé, doctor docent in stiinte, cercetator la Universitatea Paris-Sud din Franta, arata ca variatiile de structurare a bazelor primare din molecula de ADN (acid nucleic) sunt cele creeaza rezonanta organismului cu energiile vibratorii ale planetelor (respectiv ale metalelor) si astfel corpul isi produce singur aur, cupru, fer, zinc samd. Cu alte cuvinte, modul in care se secventializeaza aceste baze in ADN-ul nostru constituie un cod care da comanda de a se produce un metal sau altul, in lipsa acestor secvente, oricat metal am introduce noi din exterior, organismul va suferi de lipsa acelui metal. Viata omului este strans legata de viata cosmica, de aceea noi avem nevoie de energiile planetelor. Suntem parte integranta a intregului si nu putem exista izolat.


http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/34200/cum-sa-te-vindeci-de-orice-boala-terapia-cu-aur-coloidal.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...