Cum sa scapi de insomnie cu aceasta combinatie salvatoare: ZAHAR si SARE

Distribuie!


Sarea si zaharul nu sunt recomandate in cantitati mari, insa luate in cantitati mici pot avea efecte pozitive. Un rol special in sanatatea umana, a descoperit cercetatorul american Matt Stone, o are combinatia de sare cu zahar. In special pentru persoanele care se lupta cu insomnia. De ce sarea cu zahar s-au dovedit a avea efecte calmante si pot induce un somn linistit?

Sarea cu zahar pot actiona ca o baterie pentru celule. Glucoza actioneaza ca un combustibil pentru mitocondrie iar balansul de sodiu in lichidul interstitial permite respiratia corecta a celulelor si productie de energie.


Acesti doi nutrienti constituie elemente puternice terapeutice in ceea ce priveste stresul, zaharul anunta corpul sa isi inchida productia de hormoni de stres, care te tin treaz noaptea. Sarea are rolul si ea de a crea conditii homeostatice de a tine adrenalina in control.

Si nu, zaharul nu cauzeaza hiperactivitate, acesta este un mit urias. Cand este folosit ca unealta terapeutica, acesta isi face treaba bine.


Deci daca esti unul dintre cei care intre orele 2 si 4 noaptea, adrenalina nu ii da pace in corp si nu te lasa sa dormi, o combinatie de zahar cu sare poate fi salvatoare.

Combinatia de dulce cu sarat, ajuta in balansarea si functionarea optima a hormonului de stres explica Matt.

Cum sa prepari pudra magica?

Proportia de zahar cu sare trebuie se fie de la 1:5.

Ideal ar fi sa se foloseasca sare de Himalaya nerafinata si zahar de inalta calitate brun. Daca nu dispuneti de asa ceva, se pot folosi si cele la indemana.

Amestecati 5 lingurite de zahar si o lingurita de sare intr-un borcan.

Inainte de culcare, sau cand va treziti si nu mai aveti somn, scuturati bine borcanul si cu o lingurita sau cu degetele, puneti-va pudra sub limba si asteptati pana se dizolva de la sine.

Stone a numit acest amestec “Pudra magica de adormit”. Aceasta pudra va va scapa de insomnie. Incercati si veti vedea.

Preluarea acestui articol, se poate face doar cu mentiunea linkului cu click direct.

Traducere din: http://womansvibe.com/heres-what-will-happen-if-you-eat-a-little-mixed-salt-and-sugar-before-bed/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...