Cum sa iti incalzesti casa cu 2 lei pe zi

Distribuie!


Trebuie doar sa urmezi sfaturile unui utilizator youtube, Dylan Winter, care a reusit sa-si incalzeasca casa intr-un mod simplu si original. Avem nevoie de numai cateva lucruri simple. O tava metalica de cozonaci, doua ghivece de ceramicaƒ de marimi diferite si lumanari-pastila.

Pentru inceput punem trei-patru lumanaƒri pastila aprinse pe tava de metal, pe care o plasam pe o suprafata care se poate incalzi. Le acoperim cu ghiveciul mai mic. Pe gaura de scurgere a ghiveciului punem banutul acela ce ramane dupa ce se consuma o lumanare, cel care tine fitilul. Apoi punem celalat ghiveci, mai mare.


Lumanaƒrile incaƒlzesc aerul dintre cele doua ghivece. Cum caƒldura tinde sa urce, datoritaƒ aparitiei unui curent de convectie intre aerul cald sŸi cel rece, aerul cald iese pe gaura de scurgere a ghiveciului mai mare si prin partea de jos a tavii, ceea ce face ca incaperea in care este pusaƒ instalatia sa se incalzeasca.

Dylan Winter explica caƒ pentru incaƒlzirea unei incaperi normale, e nevoie de patru lumanaƒri dimineataƒ sŸi patru seara.


Dupa ce a auzit si a vaƒzut filmuletul compatriotului sau, seful pompierilor londonezi, a cerut mare atentie la aprinsul lumanaƒrilor si supravegherea lor, pentru ca existaƒ pericol de incendiu.

Casa PRISPA- realizată în România, și care nu are nevoie de curent sau gaze

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner