Cum sa iti incalzesti casa cu 2 lei pe zi

Distribuie!


Trebuie doar sa urmezi sfaturile unui utilizator youtube, Dylan Winter, care a reusit sa-si incalzeasca casa intr-un mod simplu si original. Avem nevoie de numai cateva lucruri simple. O tava metalica de cozonaci, doua ghivece de ceramicaƒ de marimi diferite si lumanari-pastila.

Pentru inceput punem trei-patru lumanaƒri pastila aprinse pe tava de metal, pe care o plasam pe o suprafata care se poate incalzi. Le acoperim cu ghiveciul mai mic. Pe gaura de scurgere a ghiveciului punem banutul acela ce ramane dupa ce se consuma o lumanare, cel care tine fitilul. Apoi punem celalat ghiveci, mai mare.


Lumanaƒrile incaƒlzesc aerul dintre cele doua ghivece. Cum caƒldura tinde sa urce, datoritaƒ aparitiei unui curent de convectie intre aerul cald sŸi cel rece, aerul cald iese pe gaura de scurgere a ghiveciului mai mare si prin partea de jos a tavii, ceea ce face ca incaperea in care este pusaƒ instalatia sa se incalzeasca.

Dylan Winter explica caƒ pentru incaƒlzirea unei incaperi normale, e nevoie de patru lumanaƒri dimineataƒ sŸi patru seara.


Dupa ce a auzit si a vaƒzut filmuletul compatriotului sau, seful pompierilor londonezi, a cerut mare atentie la aprinsul lumanaƒrilor si supravegherea lor, pentru ca existaƒ pericol de incendiu.

Casa PRISPA- realizată în România, și care nu are nevoie de curent sau gaze

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
52 de ani de la inaugurarea Transfăgărășanului “cel mai spectaculos drum din lume”
Cum a reușit un român să își reducă factura la energie electrică de la 300 la 5 lei pe lună
Mamaia la 90° (partea a III-a)
Cum s-a schimbat total VIAŢA TINEREI care a fugit de JOBUL la birou şi face SĂPUN din LAPTE la sat
De ce casa în care domnește dezordinea, mereu atrage necazuri…
Pământeanul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă cunoscut: „Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul inteligență emoțională, nimic nu mai contează. Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple.”
Oamenii de stiinta nu stiu exact cum pot animalele sa gaseasca drumul corect pe distante de mii de km si apoi sa se intoarca dupa cateva luni
Era o mândrie să fii marinar înainte de 1989. Cu o flotă puternică şi cu navigatori care arborau cu demnitate pavilionul tricolor, ţara noastră avea sute de vapoare pe toate mările şi oceanele globului.
Puterea Conexiunii Umane: Redescoperirea Sensului într-o Lume Digitală
Tesla: Toti oamenii pretutindeni ar trebui sa aibe curent gratis. Energia electrica este prezenta peste tot in cantitati nelimitate si ar putea conduce masinariile lumii fara carbune, ulei sau gaz!!!
ZDROBESTE CATEVA PASTILE DE ASPIRINA SI APLICA-LE PE PAR DE 3 ORI PE SAPTAMANA - REZULTATUL VA FI UNUL SURPRINZATOR!
Plante exotice pe pervaz: cum creştem propriile rodii dintr-un sâmbure

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...