Compresele cu ghimbir elimină mucusul din plămâni într-o singură noapte. Adio tuse

Distribuie!

  • 1 lingură de ghimbir proaspăt sau praf de ghimbir
  • făină
  • ulei de măsline
  • miere de albine
  • servețele și bandă adezivă

Cum se prepară?

Se amesteca făina și mierea, iar apoi se adaugă ghimbir și ulei de măsline. Se amestecă din nou și se pune amestecul pe un servețel pe care trebuie să îl înfășori în tifon.


Se fixează această compresă pe piept cu bandă adezivă. Copilul trebuie să țină compresa timp de 3 ore înainte de culcare. Adulții pot ține compresa peste noapte.

Ține cont de faptul că vei transpira destul de mult. Această compresă nu are efecte negative, cu toate acestea, copiii au pielea sensibilă, deci trebuie să aveți grijă.


Notă: se poate folosi și folie de aluminiu și / sau adăuga ulei de nucă de cocos în loc de ulei de măsline. Rezultatele sunt foarte bune, efectele sunt imediate.

Ghimbirul are puternice proprietăți stimulante asupra circulației și funcției naturale de curățare a organismului, mai ales asupra funcției plămânilor.

https://sanatate.kilocalorii.ro/2021/08/09/compresele-cu-ghimbir-elimina-mucusul-din-plamani-intr-o-singura-noapte-adio-tuse/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...