Compania Nestle acuzata ca a vandut apa de la robinet in valoare de 900 de milioane de dolari pe an

Distribuie!

Compania Nestle este acuzată că a vândut, sub tutela produsului Poland Spring, apă de la robinet, în valoare de 900 de milioane de dolari pe an, în ultimii 10 ani, încât izvorul din care susţine compania că a îmbuteliat apa, ar fi secat cu 50 de ani în urmă, scrie Publika.md.


Apa Poland Spring este „o fraudă colosală, promovată împotriva consumatorilor americani”, potrivit unui proces iniţiat săptămâna aceasta.  Procesul iniţiat în Connecticut, acuză că presupusa „100% apă naturală de izvor”, aşa cum scrie pe eticheta Poland Spring, este de fapt apă de la robinet care nu îndeplineşte definiţiile federale.


De asemenea, este susţinut în dosar că izvorul Poland Spring a secat în urmă cu 50 de ani. Drepturile asupra izvorului din Maine, a fost cumpărat de Perrier în 1980 şi a trecut în custodia Nestle când gigantul a achiziţionat compania Perrier în 1992.

Dar reclamanţii susţin, în cele 325 de pagini ale documentului prin care a fost intentat procesul, că Nestle a vândut în tot acest timp apă de la robinet purificată, nu apa de izvor „care simbolizează puritate şi înaltă calitate, impunând preţuri premium”.


În proces se susţine că apa nu este în conformitate cu reglementările FDA care menţionează că apa trebuie să provină din izvorul respectiv sau din alte zone care alimentează respectivul izvor.

http://evz.ro/nestle-acuzata-ca-ar-fi-vandut-apa-de-la-robinet-in-val.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
Dosar declasificat al CIA la ordinul lui Trump scoate la iveală cum pacientii bolnavi de cancer s-au vindecat fara medicatie
Nu se pune problema cine are drept de succesiune ci, cine are ACTE pe teritoriul numit Romania
DISTRUGEREA CAP-URILOR SI A IAS-URILOR EGALEAZA CELE DOUA RAZBOAIE MONDIALE!
Noul președinte sârb: "NATO ne-a distrus țara și ne-a omorât copiii"
E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
Finlanda a gasit solutia lui Ceausescu de a nu mai avea boschetari: toata lumea primeste locuinte. Dreptul la locuinta trebuie sa fie un drept fundamental al omului!
Experimentul secret comunist : trenul care circulă între București și Ploiești, într-un tub vidat cu viteză amețitoare, în cadrul proiectului COANDA
Nicu Ceaușescu ( acuzat de genocid), în 25 august 1990: Mă consider nevinovat față de faptele pe care Procuratura le pune în sarcina mea
O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Hitler a fost un socialist liberal, cu astfel de speech-uri a castigat electoratul
Cei mai bogați 8 oameni din lume dețin o avere egală cu jumătate din populația globului
EXPLOZIV! General de top din Ministerul Interne, AVERTISMENT NEGRU | Vom deveni MINORITARI în ţara noastră!

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...