Combinând aceste 3 componente o să uitați pentru totdeauna de mirosul de transpirație!

Distribuie!


Nu întotdeauna deodorantele din comerț urcă la nivelul așteptărilor. În plus, antiperspirantele conțin o substanță care blochează glandele sudoripare, perturbând funcționarea lor normală. Dar fără de această soluție cosmetică este greu să te descurci în lumea contemporană. Cum se zice: dacă vrei să faci bine un lucru, atunci fă acest lucru singur!

Perfect-ask.com a găsit pentru dvs o rețetă de preparare a unui deodorant natural. Odată ce o să-l încercați, o să renunțați la cele din comerț pentru totdeauna. Și nici nu lasă pete pe haine!preview


Ingrediente:

  • 25 g de bicarbonat de sodiu
  • 15 g de amidon de porumb
  • 30 g de ulei de cocos
  • uleiuri esențiale

2
Mod de preparare:

1. Întâi de toate amestecați bicarbonatul de sodiu cu amidonul. Se știe demult că bicarbonatul de sodiu este o substanță foarte bună în lupta cu mirosul de transpirație, deoarece ea crează un mediu alcalin, care distruge bacteriile. Amidonul absoarbe foarte repede apa, deci subrațul va fi mereu uscat.

2. Adăugați unt de cocos. Acesta se topește la temperatura de 24°C, de aceea atunci când va fi aplicat pe piele, antiperspirantul va aluneca ușor.

3. Puteți adăuga și câteva picături din uleiul esențial îndrăgit. Țineți minte că acesta va fi mirosul pe care o să-l simțiți toată ziua, așa că alegeți unul cât mai potrivit.

4. Puneți acest amestec în recipientul pentru deodorant. Păstrați în frigider.3
Acest antiperspirant făcut cu propriile mâini este inofensiv și nu perturbează procesele naturale ale organismului. Desigur, trebuie să vă obișnuiți cu el, dar rezultatele sale vă vor impresiona plăcut. Utilizat în mod corespunzător, acesta este foarte econom și eficient: puteți verifica chiar acum!

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...