Coincidenta? Compania austriaca de masa lemnoasa din Romania se numeste JAF GLOBAL

Distribuie!


Un nume de ras, daca nu de plans. Dar se stie deja cine jefuieste tara asta de lemn si cine sclaveste pe salarii de mizerie, angajatii din Brasov si din Romania. Site-ul companiei se numeste jaf- group.com unde detinatorii explica de ce au facut fabrici in Brasov si cat lemn este de “jefuit” in Romania.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care compania austriacă de comerţ cu masă lemnoasă JAF Global, care deține la Brașov companiile JF Furnir și Holver, va prelua două firme din Suedia şi Ungaria, ultima vânzând în România materiale utilizate în producţia de parchet şi podele.
„Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care JAF Global GmbH, Austria va dobândi controlul asupra Aktiebolaget Skanditrä, Suedia şi AB Skanditrä Hungary Kft, Ungaria. (…) Consiliul va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată autoritatea de concurenţă, într-un comunicat.
JAF Global are ca principală activitate comerţul cu masă lemnoasă şi producţia de furnir şi cherestea. În România, compania este prezentă prin intermediul JF Furnir şi Holver, având ca obiect de activitate fabricarea de furnir şi panouri din lemn, respectiv comercializarea produselor din masă lemnoasă – plăci de lemn masiv, placaje, cherestea, furnir, pal melaminat, uşi, tocuri de uşi.
AB Skanditrä Hungary Kft este prezentă în România prin vânzări de materiale lemnoase utilizate în producţia de parchet şi podele.


Proprietarii companiei brașovene Holver preiau două firme din Suedia și Ungaria

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...