Cine PETRECE weekendul ACASĂ este MAI INTELIGENT decât cel care pierde timpul prin cârciumi, cluburi…

Relaxing at the weekend with a hot cup of tea of coffee and the newspapers. Man wearing orange socks has his legs crossed, feet up on the coffee table.
Distribuie!


Dacă alegi să stai acasă în weekend, potrivit unor cercetări ştiinţifice, eşti mai inteligent decât cei care aleg să-şi piardă timpul prin restaurante, baruri sau cluburi de noapte. Indivizii foarte inteligenţi preferă o carte, un film bun, muzică în surdină, o mâncare gătită acasă, în pijama… savurând timpul liber într-un mod sănătos şi demodat cum ar spune ceilalţi.

Preferi să stai acasă şi să nu ieşi? În cazul acesta eşti mai inteligent. Chestiunea este pusă pe tapet de o cercetare ştiinţifică care va face fericit orice fiinţă comodă, care odată intrată în casă preferă să-şi petreacă zilele libere pe canapeaua din living. Unii văd un film, alţii pregătesc ceva bun de mâncare, alţii citesc sau îşi construiesc singuri chestiuni diferite în atelier. În orice caz, a rămâne între pereţii casei tale rezultă a fi mai ispitior decât să petreci o seară ieşind prin nighturi, baruri, restaurante.


Tuturor li s-a întâmplat să aibă perioade în care rămânerea în propriul apartament este mult mai de preferat decât să petreci o sâmbătă seara pe bază de alcool şi discoteci. De aceea, adesea, când vine sfârşitul de săptămână foarte multe persoane preferă să stea acasă şi să se bucure de atmosfera casnică în loc să se aventureze în noapte. Altceva, în loc de aperitive şi seri în localuri la modă…mai bine în pijama, un film bun şi o pizza foarte bună. Veţi sfârşi poate ca ţintă a ironiilor prietenilor care or să vă acuze că sunteţi leneşi şi dezinteresaţi de destrăbălare.

De astăzi veţi avea o armă favorabilă vouă pentru a vă apăra de bătăile de joc. Potrivit unor oameni de ştiinţă, cine petrece weekendul între patru pereţi este mai inteligent decât ceilalţi  Profesorul Norman P.Li de la universitatea din Singapore şi dr. Satoshi Kanazawa de la London School of Economics au realizat un studiu care înfruntă exact tema aceasta. Graţie unei echipe de oameni de ştiinţă, au realizat un sondaj asupra sănătăţii mintale şi asupra nivelului de satisfacţie personală a tinerilor britanici cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani.


Rezultatul? După cum se citeşte în revista ”Inverse”, mizantropii (nesociabilii) în realitate sunt genii neînţelese. Cine rămne acasă şi preferă să stea singur este de fapt mult mai inteligent decît alţii. Evoluţia ne-a determinat să trăim ca într-o cireadă, dar, după cum au explicat autorii studiului, ”indivizii foarte inteligenţi tind să aibă preferinţe neobişnuite”. Chestiunea cea mai naturală pentru om obişnuit este să caute compania altor oameni, dar persoanele mai inteligente tind să-i frecventeze mai puţin”.

http://evz.ro/weekendul-inteligent-acasa.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner