Chinezii au prezentat smartphone-ul care afisaza holograme. Vezi cum functioneaza

Distribuie!

 


Pentru toti care credeau ca SF-urile nu prezinta realitatea si tehnologia pe care o aveau de acum 50 de ani si pe care o tin ascunsa si o dau treptat pe piata, pentru ca sclavimea sa stea mereu in asteptare si in adoratie fata de sistem, in timp ce Tesla si Einstein vorbeau despre aceste lucruri acum 100 de ani:

Takee 1 este un smartphone construit în jurul unui ecran full HD de 5,5 inci. Are o cameră principală de 13 megapixeli cu f/2.0. Partea de procesare este asigurată de un octa-core de la Mediatek, MT6592T. Are 32 GB memorie internă şi o baterie de 2.500 mAh, difuzoare puternice stereo.
În ceea ce priveşte designul, producătorul se laudă cu folosirea unei noi tehnologii de tăiere 3D de precizie foarte mare. Aparatul va fi disponibil pe alb, negru şi auriu. Nu se ştie exact dacă varianta din urmă va fi placată cu aur de 18 karate sau va fi realizată integral din aur de 18 karate. Încă nu se cunoaşte un preţ oficial pentru el.
Cât despre holograme, lucrurile nu sunt chiar atât de revoluţionare. Obiectele 3D care vor părea că plutesc în faţa ecranului, la o anumită distanţă, de fapt, vor fi afişate pe ecran. Prin intermediul unui joc de perspectivă, creat prin două camere care urmăresc poziţia ochilor, impresia va fi că vă uitați la o hologramă.
Pentru a stabili ce poate fi afişat în spaţiu, Takee 1 e capabil să scaneze obiecte în 3D dimensiuni care mai târziu pot fi reproduse prin intermediul unei imprimante 3D.
Urmăriți clipul de mai jos une veți vedea mai multe detalii despre acest smartphone revoluționar.


 

 

http://stirile.rol.ro/chinezii-au-prezentat-smartphone-ul-care-afisaza-holograme-vezi-cum-funcioneaza-929664.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...