Cercetatorii avertizeaza despre chimicalele din vopseaua de par: 87 din 100 de paciente care s-au vopsit timp indelungat au facut CANCER la SAN!!!

Distribuie!

Nu mai folosi vopseaua de păr plină de chimicale, din comerț! Încearcă ASTA!
 Potrivit cercetătorilor, majoritatea chimicalelor găsite în vopseaua de păr, pot duce la cancer. 87 din 100 din pacientele care au folosit vopsea de păr timp îndelungat au cancer la sân. Produsele naturale nu îți vor da rezultatele celor comercializate, dar cel puțin îți vor întări părul și nu îi vor face rău.
Există mai mult de 5000 de produse chimice în vopseaua de păr normală. Cafeaua deține beneficii sănătoase și este complet naturală. Îți va da culoarea dorită, strălucirea și chiar îți va face părul să crească mai repede.
Cum să folosești cafea pentru vopsirea părului: Prepară o cafea organică puternică, espresso dacă este posibil. Las-o să se răcească. Amestecă 2 lingurițe de cafea organică, 2 cești de balsam și 1 ceașca de cafea rece. Pune amestecul pe păr și lasă-l să acționeze aproximativ 60 de minute. Acest procedeu va colora părul în mod natural și îți va da o strălucire impresionantă, fără să îi facă rău părului. Cum să reîmprospătezi culoarea La început spăla-te pe păr cu șampon și apoi cu cafea. Lasă cafeaua pe păr 20 de minute; folosește oțet de mere pentru a fixă culoarea pe păr. Spăla părul cu apa călduță.
Sursa: desanatate.com
Chat conversation end

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...