Cele 20 reguli intelepte din codul secret al amerindienilor pentru a avea o viata mai buna!

Distribuie!


Oamenii uita in viata de zi cu zi cateva reguli simple ale vietii, de exemplu sa se bucure de clipa, de momentul vietii. Codul secret al Amerindienilor reprezinta stravechea intelepciune indiana, formata din 20 de reguli simple care iti pot transforma viata intr-una mai buna:

In simplitate gasim cea mai adanca complexitatea. Stravechea intelepciune a indienilor americani nu inceteaza sa ne uimeasca si astazi. Profunzimea cu care amerindienii privesc viata, dar si perspectivele revelatoare pe care le au asupra vietii, a umanitatii, a planetei si a oamenilor sunt cat se poate de autentice si valabile chiar si in zilele noastre.


Ar trebui sa tinem aproape de sufletele noastre aceste reguli de conduita izvorate din intelepciunea plenara a unei populatii vizionare. Descopera care sunt cele 20 de legi ale Codul etic al amerindienilor! Autorul acestui cod moral amerindian este anonim.

Codul etic al amerindienilor:


• 1. Trezeste-te odata cu soarele ca sa te rogi. Roaga-te singur. Roaga-te des. Marele Spirit te va ajuta, trebuie doar sa ii vorbesti…

• 2. Fii tolerant cu cei care, undeva pe drumul lor, s-au ratacit… Ignoranta, trufia, mania, gelozia si lacomia izvorasc dintr-un suflet pierdut. Roaga-te pentru cei pierduti, pentru a gasi indrumare.

• 3. Cauta-te pe tine – prin tine. Nu le permite celorlalti sa croiasca ei drumul pentru tine. Este drumul tau si doar al tau. Altii pot merge pe drumul tau alaturi de tine, insa nimeni nu poate merge pe el pentru tine.

• 4. Trateaza oaspetii care pasesc pragul casei tale cu multa atentie. Serveste-le cea mai buna mancare, ofera-le cel mai bun pat si trateaza-i cu respect si onoare.

• 5. Nu lua ceea ce nu este al tau indiferent ca este de la o persoana, o comunitate, din salbaticie sau dintr-o alta cultura. Nici nu a fost castigat, nici nu ti-a fost daruit. Nu este al tau.

• 6. Respecta tot ceea ce exista pe acest pamant indiferent ca vorbim de oameni, plante sau de orice este viu.

• 7. Onoreaza gandurile, dorintele si cuvintele celorlalti oameni. Nu intrerupe niciodata pe altcineva, nu rade de el si nici nu-i imita comportamentul in batjocura.

• 8. Niciodata nu-i vorbi pe altii de rau. Energia negativa pe care o arunci in univers se va multiplica atunci cand se va intoarce la tine.

• 9. Toti oamenii fac greseli. Si toate greselile pot fi iertate.

• 10. Gandurile rele cauzeaza boli ale mintii, ale trupului si ale spiritului. Practica optimismul.

11. Natura nu este PENTRU noi, este o PARTE din noi. Toti facem parte din familia planetara.

• 12. Copiii sunt semintele viitorului nostru. Planteaza dragoste in inimile lor, uda aceste seminte cu intelepciune si lectii de viata. Cand au crescut, da-le spatiu ca sa creasca.

• 13. Evita sa ranesti inimile celorlalti. Otrava durerii tale se va intoarce la tine.

• 14. Fii sincer intotdeauna. Onestitatea este testul constiintei tale in acest univers.

• 15.Fii echilibrat si mentine-te astfel. Sinele tau Mental, Spiritual, Emotional si Fizic – toate acestea trebuie sa fie puternice, pure si sanatoase. Ai grija de corpul tau si tine-l activ pentru a intari mintea. Imbogateste-te spiritual pentru a vindeca bolile emotionale.

• 16. Ia decizii constiente cu privire la cine vei fi si la cum vei reactiona. Fii responsabil pentru propriile actiuni.

• 17. Respecta intimitatea si spatiul personal al celorlalti. Nu atinge proprietatea personala a celorlalti – in special obiectele sacre si religioase. Asa ceva este interzis.

• 18. Fii devotat in primul rand fata de tine insuti. Nu ii poti hrani si ajuta pe ceilalti daca nu te poti hrani si ajuta pe tine mai intai.

• 19. Respecta credintele religioase ale celorlalti. Nu iti impune propriile convingeri asupra lor.

• 20. Impartaseste-ti norocul si ceea ce ai cu ceilalti.

Invata 20 de reguli de viata din Codul Amerindienilor care iti vor face viata mai frumoasa!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații
ȘTIINTA VREA SA IA LOCUL LUI DUMNEZEU. IATĂ INSTALAȚIA CARE POATE PRODUCE PÂNĂ LA 30.000 DE COPII PERSONALIZAȚI PE AN
Există trei căi sigure către Împărăția Cerurilor!
Cazul Rudolph Fenz, a murit la 104 ani de la nastere, desi avea doar de 30 de ani
Misterul morții unui erou, Nicușor Vlase| Tanar impuscat la revolutie de catre "teroristii" care sunt la putere si astazi
De unde vine expresia: Nodul Gordian'?
După ce și-a pierdut soțul, ea a adăpostit în casa sa un om al străzii. Dacă o crezi nebună, greșești mult! Toti ar trebui sa fim asa!!!
Pământeanul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă cunoscut: „Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul inteligență emoțională, nimic nu mai contează. Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple.”
Ai căzut între şinele de la metrou? Iată ce trebuie să faci pentru a supravieţui şi ce NU ai voie să atingi sub nicio formă! Asta îți poate salva viața!
Îţi mai aminteşti de Cico şi Brifcor? Uite ce ingrediente conţineau celebrele sucuri
VIDEO. Un pacient ieșit din moarte clinică spune că l-a văzut pe diavol. Detalii șocante
Vrei să ştii dacă ai o inteligenţă emoţională mai ridicată decât majoritatea oamenilor? Există o întrebare de doar trei cuvinte cu ajutorul căreia poţi să verifici asta
Legea dăruirii. Ce să faci ca să ajungi bogat

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner