Ceea ce ei nu vor sa stiti: Gaddafi a pus in practica cel mai mare proiect de irigatii al planetei

Distribuie!

1

 


– A folosit veniturile din petrol sa construiasca scoli, universitati, spitale si infrastructura! Inainte de Gaddafi, mai putin de 1/5 era alfabetizat si majoritatea populatiei nu avea acces la educatie! Dupa venirea lui Gaddafi, scoala a devenit gratuita, inclusiv invatamnatul superior, iar cei stiutori de carte reprezinta acum 83%! In Libia asistanta medicala e gratuita: toti au acces gratuit in policlinici si spitale, inclusiv…”rebelii”! Medicamentele sunt si ele GRATUITE! Daca cineva bolnav trebuie sa se opereze in strainatate, statul plateste toate cheltuielile! Hrana de baza e subventionata de stat iar electricitatea este distribuita in teritoriu! Un sistem gigantic de irigatii a fost construit de Gaddafi, iar taranii au GRATUIT acces la sursa de apa din sistem! Astfel, Libia este autosuficienta dpdpv alimentar! Oricine doreste in Libia sa faca agricultura, i se ofera GRATIS teren, o casa, seminte, utilajele agricole necesare!

In continuare se vad parintii lui Gaddafi si casa lor- in spate: oameni modesti, o casa modesta! Tuturor libienilor statul  le pune la dispozitie o casa sau un apartament GRATIS! Libienii au CEL MAI RIDICAT standard de viata din Africa: inaintea rusilor, Braziliei sau Arabiei Saudite! Gaddafi a considerat ca adevarata democratie este atunci cand TOTI cetatenii se bucura de veniturile aduse de bogatiile tarii (petrol) si acestea sunt folosite la dezvoltarea acesteia! Banii cuveniti fiecarui cetatean din vanzarile de petrol sunt DIRECT depusi in conturile din banca ale acestora! Femeile au acces deplin la educatie si sunt incurajate sa munceasca!


Libia s-a opus invadarii Irakului si a criticat pe liderii arabi care au sustinut aceasta invazie! In Octombrie 2010, Gaddafi este singurul lider arab, care si-a cerut scuze formal, pentru implicarea arabilor in capturarea si vanzarea de africani (sclavi) Asta a infuriat pe ceilalti lideri arabi aroganti si ipocriti cu servilismul lor fata de imperialismul vestic! Asa, Gaddafi a devenit izolat in lumea araba! Apoi Gaddafi a afirmat ca este de datoria lui sa se ingrijeasca de soarta africanilor prin Europa sau orice alta zona a lumii, de greutatile si nevoile acestora! El mai planuia o unificare a Africii pentru a avea o independenta REALA in fata capitalismului vestic!Dorinta sa era de a crea Statele Unite ale Africii! Cand razboaie au izbucnit in Uganda, Etiopia, Eritrea, Gaddafi a fost cel care s-a implicat in negocierile de pace!  In 1982, in Libia s-a stabilit „mathaba” mondial! Mathaba= oameni ce impartasesc aceleasi aspiratii revolutionare de libertate! Multe astfel de grupuri educationale au primit suport tehnic si material din partea Libiei! Din cauza acestui sprijin, Gaddafi a fost catalogat drept „terorist”!

Ce nu se stie despre …Gaddafi !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...