CEAIUL CARE TE SCAPA DE PESTE 50 DE BOLI

Distribuie!


Natura iti pune la dispozitie ingrediente miraculoase, care lupta impotriva bolilor si te mentine sanatoasa. Te invatam sa prepari acasa un ceai care vindeca peste 50 de boli.

Cercetatorii au demonstrat ca ingredientele din acest ceai sunt foarte eficiente in tratarea cancerului si a dementei, potrivit healthylifetricks.com. Turmericul este folosit in India de mii de ani si ajuta, printre altele, la eliminarea toxinelor din corp si a parazitilor, precum si la tratarea problemelor digestive. Amestecat cu alte condimente sanatoase, te poate scapa de peste 50 de boli, scrie unica.


Mod de preparare

Pentru a prepara acest medicament natural, ai nevoie de jumatate de lingurita de ghimbir, jumatate de lingurita de scortisoara, 1/6 lingura de turmeric, un vârf de cardamom, 500 de ml de apa, jumatate de cana de lapte si un pic de miere. Pune toate condimentele intr-un bol si toarna peste ele 500 de ml de apa fiarta. Amesteca bine si adauga, apoi, laptele fierbinte. Bea ceaiul in timpul zilei, fara tii cont de cantitate.


http://caplimpede.ro/ceaiul-care-te-scapa-de-peste-50-de-boli/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...