Cea mai mare inchisoare in care pot trai oamenii, este frica de ce ar putea gandi ceilalti despre ei VIDEO

Distribuie!


Eliberati-va din capcana in care ati cazut, nu va mai fie frica ca ati putea cadea in ridicol si veti vedea cat de fericiti puteti fi, cand veti privi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Niciun om nu este mai prejos cu nimic, niciodata, toti suntem speciali in felul nostru, fiecare dintre noi avem un punct forte, unic.
Inca un sfat personal ar fi, sa nu va luati niciodata dupa ceilalti, sa fiti contra curentului impus de societate, sa nu mai fiti supusi, fiti oameni inteligenti si nu va mai lasati manipulati de sistem. Veti observa ca cele mai de succes decizii sunt cele persoale, caci Creatorului da fiecarui om in parte inspiratie divina, daca omul o cere. Cand veti vedea ca foarte multi oameni o vor lua intr-o directie, sau afirma un anumit lucru, voi trebuie sa faceti opusul, mai ales daca simtiti ca actiunea gloatei nu este corecta, cand aveti dubii intrebati Creatorul sub forma de rugaciune ce e de facut si va va da un semn. De asemenea sunteti datori sa ajutati si pe altii sa se elibereze de acest complex. Amintiti-va, cele mai mari genii ale lumii au fost considerati nebuni, doar din motivul ca nu se aliniau restului lumi. Si tu poti fi un geniu, dar mai intai trebuie sa scapi de prejudecati si sa actionezi impotriva curentului. Urmariti clipul de mai jos pentru a intelege mai multe:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...