Cea mai bună cremă antirid din lume se fabrică la Cluj. A câştigat premiul cel mare la World Quality Selection 2014

Distribuie!


Compania clujeană Cosmetic Plant a câştigat marele premiu pentru crema BIOLIV Antirid de zi la World Quality Selection 2014, cel mai cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection. La aceeaşi competiţie, compania din Cluj s-a ales cu un al doilea premiu: Gold Award pentru noua cremă GreenStem Antiaging de zi matifiantă.

Compania clujeană Cosmetic Plant a primit la Bruxelles trofeul mondial pentru excelenţă în calitate pentru crema BIOLIV Antirid de zi la World Quality Selection 2014, cel mai cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection.


Un al doilea produs al companiei a fost premiat cu Gold Award – noua cremă GreenStem Antiaging de zi matifiantă (foto în dreapta).

Cremă„Suntem onoraţi să fim, pentru a doua oară, premiaţi cu două dintre cele mai mari distincţii acordate de Monde Selection în cadrul competiţiei World Quality Selections. Acest lucru ne reconfirmă faptul că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi produse inovatoare bazate, din ce în ce mai mult, pe ingrediente provenite din culturi de plante BIO (organice), care respectă standardele de calitate mondiale”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant, potrivit blogului companiei clujene.

Crema premiată cu trofeul calităţii la Bruxelles costă 15 lei, potrivit site-ului Cosmetic Plant.


Bioliv şi GreenStem – game inovatoare pe piaţa de cosmetice

Crema Bioliv Antirid de zi are în componenţa sa o combinaţie de ingrediente active valoroase, precum uleiul de măsline bio, extractul bio din frunze de măslin, şi o tripeptidă cu acţiune similară cu cea a botoxului, care dispune de proprietăţi puternice de intensificare a sintezei colagenului şi a acidului hialuronic proprii pielii. Toate acestea conferă preparatului o acţiune antirid remarcabilă, demonstrată prin teste in vitro de către producătorul ingredientului activ.

Extractul BIO din frunze de măslin este stimulant, antioxidant, tonifiant, se arată pe site-ul companiei clujene. Uleiul de măsline BIO este emolient şi hidratant, bogat în acizi graşi esenţiali cu proprietăţi hrănitoare şi hidratante, acţionând în scopul calmării, catifelării şi refacerii tenului. Alături de uleiurile vegetale de migdale dulci şi sâmburi de struguri, reduce pierderile de apă din epidermă şi restabileşte elasticitatea pielii.

A început ca o afacere de familie

Cosmetic Plant este unul dintre producatorii importanti de produse cosmetice din Romania. Infiintata ca afacere familiala la Cluj-Napoca in 1991, compania a pus pe prim plan calitatea produselor fabricate. Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut din plin in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale.

Despre Monde Selection

Fondat in 1961, Monde Selection, concursul internaţional care răsplăteşte calitatea, are misiunea de a testa produse din diverse industrii şi de a le premia dupa criterii riguroase de calitate şi inovare. Juriul Monde Selection pentru produse cosmetice este format din experti independenti specializati in cosmetologie, profesori universitari şi chimişti.

Articol relatat de ziarul Adevărul.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...