Ce se intampla cand tineti mana in anumite pozitii

Distribuie!


In zilele noastre, aveam de-a face cu stresul zi de zi; prin urmare, va prezentam o solutie buna, originara din vechime, preluata de multi, dar atentie unii acceseaza partea opusa cu practicile lor, de aceea focusati-va pe Creator, Hristos in orice sport sau in toate activitatile pe care le intreprindeti.

 

 


Surya Mudra


 

Aceasta este o pozitie benefica pierderii in greutate, intrucat te poate ajuta sa scapi de surplusul de kilograme, ajuta digestia si rezolva si probleme ale vederii. Mai mult, este tehnica perfecta pentru persoanele care experimenteaza probleme ale circulatiei si tremur.

Prithvi Mudra


 

Aceasta este o pozitie puternica, ce face minuni in ceea ce priveste cresterea elementului pamant in fata elementului foc. Asta inseamna ca elementul pamant influenteaza cresterea tesuturilor si dezvoltarea muschilor, incurajand vindecarea. In acest fel, elementul foc, responsabil de inflamatiile musculare si obturarea procesului metabolic, este eliminat.

Vaayu Mudra

Aceasta este pozitia calmitatii, care influenteaza imbunatatirii circulatiei oxigenului prin organism, creand senzatia de calm si armonie. In plus, reduce agresivitatea si hiperactivitatea.

Shunya Mudra

Aceasta pozitie te poate ajuta sa scapi de dureri. Astfel, tot organismul se relaxeaza si este de ajutor in probleme ale urechilor, in cazul ametelii si senzatiilor de oboseala in anumite zone ale corpului.

Gyan Mudra

Aceasta este pozitia intelepciunii, tinand cont de faptul ca prin practicarea ei, entuziasmul si creativitatea cresc, iar memoria este deasemenea avantajata.

Varun Mudra

Aceasta este pozitia ideala pentru persoanele care sufera de artrita, dezechilibre hormonale si dezhidratare.

Aakash Mudra

Aceasta este pozitia iluminarii, care este excelenta pentru meditatie. Mai mult, ea ajuta la detoxifierea organismului de resturile metabolice, eliberand tensiunea.

https://www.bibhudevmisra.com/2017/11/yoga-mudras-in-orthodox-christian-art.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...