Ce este molecula C60, posibilul elixir pentru prelungirea vietii?

Distribuie!


Molecula Buckminsterfullerene sau Carbon 60 (C60) este o molecula unica, solubila in ulei, cu o putere uimitoare de a prelungi durata de viata. Aceasta molecula miraculoasa nu a fost descoperita pana in 1985. Cu toate acestea, oamenii de stiinta inteleg acum ca o astfel de molecula a existat intotdeauna in natura. Aflati mai multe despre molecula C60, posibilul elixir pentru prelungirea vietii.

data-full-width-responsive=”true”>data-ad-slot=”irv_750x300″ data-ad-client=”ca-pub-8834194653550774″


O molecula deosebita reuseste sa prelungeasca viata

Fulerenele sau C60 reprezinta o clasa de compusi de atomi de carbon, care iau forme fie sferice de tip dom geodezic (C60), fie forme cilindrice de „tip cusca” sau nanotuburi. Acestea sunt inrudite structural cu granitul.

In ultimii 25 de ani, oamenii de stiinta au petrecut mult timp cercetand C60. Ceea ce au aflat este remarcabil! Aceasta moleculă fantastica are capacitatea de a prelungi longevitatea. De fapt, au creat o formula de ulei de masline C60 care a imbunatatit durata de viata a sobolanilor cu 95%.


Face acest lucru prin neutralizarea electrica a radicalilor liberi din organism, care la randul lor ajuta la prevenirea numeroaselor boli care pot pune viata in pericol. C60 va aduce beneficii prin eliminarea radicalilor liberi din corp – la nesfarsit.

Molecula C60 – Puterea uimitoare a carbonului 60 (C60)

Va puteti gandi la C60 ca la un antioxidant universal. Sau, poate, ca la un antioxidant de o mie de ori mai puternic! Fiecare molecula este capabila sa accepte si sa doneze mai multi electroni neincetat. Mai mult, se pare ca face acest lucru fara greseli si fara a compromite sanatatea.

C60 elimina ceea ce se numeste superoxid. Acesta este un produs secundar toxic (chiar periculos) al metabolismului celular, deoarece este legat de leziuni tisulare din mai multe boli umane.

In prezent se crede ca molecula C60 absorbe acizi si toxine din apropiere si este apoi atras de mitocondriile celulelor. De acolo, isi poarta acceptoarele superoxidice pentru a preveni aparitia daunelor mitocondriale. Oamenii de stiinta speculeaza ca C60 are capacitatea de a obtine o incarcare pozitiva prin absorbtia sau absorbirea protonilor, ceea ce ii permite sa patrunda efectiv in mitocondrii.

Molecula C60, un antioxidant universal foarte puternic

Apoi, aceasta duce la scaderea productiei de radicali liberi nocivi. Moleculele C60 manifesta aceeasi dualitate cuantica unda-particula ca si fotonii luminii. De asemenea, sunt supraconductoare si pot fi transformate in tranzistoare cu o singura molecula (tranzistoarele sunt amplificatoare, detectoare si intrerupatoare semiconductive). Frecventa acestei molecule fascinante a fost detectata in firmament, deasupra noastra, pe cerul noptii.

Se stie ca apar, de asemenea, in mod natural si terestru in mineralul shungit rusesc, pe rocile din Sudbury Irruptive (in Canada), in locatii unde au lovit fulgerele si in formarea de funingine din lumanarile de ceara de albine. Moleculele de carbon 60 pot fi, de asemenea, fabricate intr-un laborator prin lovirea unui arc electric puternic intre electrozii de grafit din interiorul unei camere de retentie a cuartului.

Cercetarea incontestabila din spatele C60: cum C60 prelungeste viata

In 2011, Fathi Moussa, un om de stiinta francez, a condus o echipa de cercetatori intr-un studiu de toxicitate pe C60. Initial au efectuat acest studiu pentru a vedea daca dozele zilnice de C60 ar fi letale la sobolani. Dar ceea ce s-a intamplat a fost tocmai opusul! Oamenii de stiinta au atribuit rezultatele remarcabile ale acestui studiu proprietatilor antioxidante fenomenale ale C60 si bio-distributiei sale in tesuturile vii.

C60 poate traversa membrana celulara. Si de acolo intra in joc abilitatile sale anti-imbatranire, pro-longevitate. Cercetatorii au administrat unui numar de sase sobolani 1000 mg de C60 in fiecare zi timp de 29 de zile, urmata de o perioada de pauza de 14 zile.

C60 a fost administrat cu ulei de masline. Oamenii de stiinta au folosit si grupuri de control, dintre care unul a primit apa simpla, iar celalalt, ulei de masline simplu. La sfarsitul studiului, toti sobolanii tratati cu apa erau morti. 67% din grupul de sobolani hraniti cu ulei de masline erau inca vii. Si, uimitor, 100% dintre sobolanii tratati cu C60 erau inca vii!

Sobolanii alimentati cu C60 au trait cu 95% peste durata lor de viata naturala. Acest tratament aproape a dublat durata de viata normala! Sobolanul care a trait cel mai mult, a trait pana la aproape 6 ani. De fapt, poate ar fi continuat sa traiasca, daca oamenii de stiinta nu si-ar fi incheiat activitatea pentru a publica mai rapid rezultatele interesante.

Ce este molecula C60, posibilul elixir pentru prelungirea vietii?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...