Ce este DMSO, cunostinte de vindecare tainuite

Distribuie!

Ce este DMSO? Partea 1.
DMSO este prescurtarea pentru dimetilsulfoxid, o soluție transparentă, obținută la ora actuală dintr-o substanță naturală, extrasă din lemn. Este un puternic antialgic, antiinflamator dar poate fi folosit și în diverse alte afecțiuni. Nu are efecte secundare, dar trebuie folosită în concentrații exacte. Se utilizează extern, pe piele, în diverse concentrații. Se poate administra și intern, ca soluție per oral sau sub formă injectabila. Eu o folosesc de ani de zile în uz extern, sub formă de aplicații pe piele în diverse afecțiuni dureroase, acute sau cronice: artrite, artralgii, nevralgii, mialgii. Deoarece se absoarbe rapid în piele, ameliorează rapid durerile acute la sportivi (luxații, entorse), dar și în cazul bolilor reumatice și degenerative. Un exemplu: durerile acute, apărute la un moment dat în cadrul sindromului HWS /discopatie cervicala (diagnosticul este incomplet dar asa îl găsim în medicina alopata), se ameliorează în câteva minute prin aplicația acestei soluții diluata corespunzător, pe piele, in zona cervicală. Singurul mic disconfort este o ușoară roșeata (dilată capilarele) și o senzație de mâncărime (doar în primele secunde, apoi trece). Un alt exemplu: la un om vârstnic, cu o ruptura de menisc extern și fisura de ligament încrucișat anterior, cu dureri mari și genunchiul umflat, imposibilitate de a se deplasa sau de a îndoi genunchiul, am aplicat DMSO de 3x/zi plus repaus fizic pana durerile au cedat de tot (12 zile în cazul acesta). Operația de menisc nu mai rezolvă nimic la o vârstă mai înaintată, doar o proteză, ceea ce nu toți doresc sau o pot face. Am administrat și capsule cu MSM timp îndelungat. DMSO trece în organism în MSM ( binecunoscut de toți, o substanță ce conține sulf și ne detoxifica organismul). Durerile au cedat de tot. A reluat activitatea. Medicii ortopezi pe care i – am întrebat nu cunosc soluția, la fel nici neurologi. Din păcate. Deși este cunoscuta de mult timp, DMSO a fost cumva ‘ascunsă’ mult timp de către terapeuții de Medicină aletrnativa. Este meritul lui dr. Hartmut Fischer din Germania care scrie prima carte despre DMSO pa care v – o atașez aici. Este scrisă în limba germană. DMSO este cel mai bun antialgic local pe care îl cunosc. Se poate administra inclusiv in dureri de dinți, de cap, urechi etc. Intern este mai dificil de administrat fiindca concentrația trebuie făcută exact. Soluția o puteți procura oricând on line (din Germania), la un pret foarte accesibil. A apărut și la noi într – un târziu această soluție, fapt care mă bucură. Aveti insa grijă de la ce firmă o procurați. Trebuie sa aibă o puritate foarte mare.
Ce este DMSO? Partea a 2 a.
Efectele DMSO:
– antiinflamator (blochează prostaglandinele, interleukinele..)
– imunomodulator
– antialgic ( o încetinire a impulsului nervos sau chiar blocarea fibrelor C, cu ameliorarea sau chiar dispariția durerii)
– capacitatea de a pătrunde prin membrana celulară (celulele din piele, organe, celule bacteriene)
– antiischemic
– antitrombotic
-vasodilatator
– antibacterian
– antiviral
– antimicotic
-îmbunătățește oxigenarea tisulara
– inhibă alcooldehidrogenaza (efect enzimatic)
– etc.
DMSO trebuie păstrată la o temperatura de peste 19 grade, de preferință la 20 grade, in casa, ferit de lumina. Sub 18, 5 grade îngheață.
Dilutia se face cu apă distilata. Dar se poate si cu apa fiarta și răcită, deci o apa curata.
Dilutiile se fac folosind o pipetă și recipiente curate, uscate.
Pe piele, la nivelul membrelor inferioare, pe porțiuni extinse: diluție 50-75%. Puneți 10 picături DMSO și 10 de apa pentru diluție de 50%. Va puneți o mănușă și aplicați soluție pe genunchi, cu o seringă din polipropilena direct cu mana. Mănușă sa nu fie din plastic. Masați puțin. Lăsați sa se usuce pielea. Apoi va îmbrăcați. Data următoare faceți diluție de 75 %. Puteți prepara mai multa soluție. Aplicați de 3-4 ori pe zi.
Pentru articulatii, cicatrici, coloana vertebrala : diluții de 30-60%
Pentru accidentări sportive: diluții de 50-80/
%
Pentru afte, negi, veruci, ciupercă la nivelul unghiilor: se tamponează cu soluție de 90-100%, deci practic nediluata
Picături pentru nas și urechi: diluții mici, de 10-25%.
!!! Aveti mare atenție sa nu va stropiți cu soluția în ochi. Se administrează sub forma de picături f f diluate în ochi dar nu dau dilutia aici.
Ce este DMSO? Partea a 4-a(ultima).
(Bibl. Cartea “Das DMSO-Handbuch, Dr. RER. NAT. Hartmut Fischer, Daniel Peter Verlag, 2019).
În pozele de mai jos vedeți cum se aplica soluția extern. Pentru intern/perfuzie, este nevoie desigur de materiale sterile.
Mai adaug o combinație foarte des folosită, mai ales la sportivi, dar și la oricine cu întinderi musculare, crampe musculare: DMSO cu magneziu uleios, sub forma de spray. Se poate cumpăra la pachet, se prepara soluția acasă, se diluează conform prescripției și se sprayeaza pe zona respectiva.
Există și multe alte combinații.
Cazurile sunt în carte. Nu le voi copia aici.
Sper că informațiile v-au fost de folos.
Obs. Pe cicatrici se aplica soluția diluată cu un bețișor cu vată.


smart

smart


Sursa: Facebook Dr. Todea Gross

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...