Cașcaval de casă doar în 3 ore! Un produs 100% natural!

Distribuie!


Ce știm să zicem despre cașcavalul de pe rafturile market-urilor? Oare este el 100% natural? Cașcavalul este un produs lactat cu o concentrație foarte mare de calciu, atât de necesar organismului uman. Și există oare vreun copil căruia să nu-i placă cașcavalul? Dar micuții trebuie hrăniți neapărat cu ceva sănătos, de casă! Bucatariata.com vă propune în continuare așa ceva: cașcavalul de casă!

Ingrediente:


– 1 litru de lapte;
– 1 lingură de sare;
– 200-300 ml de smântână;
– 3 ouă;

Mod de preparare:


– Puneți sarea în lapte și dați la foc.
– Între timp bateți smântâna și ouăle.
– De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.
– Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
– Lăsați să se scurgă bine zerul.
– Peste câteva ore poate fi servit.

Dacă o să adăugați puțină curcuma, atunci cașcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunțată. Puteți, de asemenea, experimenta cu diferite verdețuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceți ușor cantitatea de sare).

P.S. Se zice că bulele din cașcaval se obțin adăugând bicarbonat de sodiu, dar atunci calitatea de 100% natural este compromisă.

Vă dorim poftă bună dvs, copiilor și prietenilor dvs!

Autor text: Bucatariata.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...