Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând, oriunde

Distribuie!


Ți-o fi trecut prin cap de mai multe ori să te muți în ultimii ani. Poate mai aproape de birou, poate mai aproape de vreo gură de metrou, poate într-o zonă mai liniștită. Eh, dac-ar fi așa simplu… But wait! Teoretic, cu o casă pop-up chiar E așa simplu.

Cei de la Ten Fold Engineering îți pot trimite prin camion noua ta casă direct pe terenul unde vrei s-o asamblezi. *Unde vrei să se asambleze singură, pardon. Procesul durează vreo 10 minute, timp în care locuința se extinde până la 64 mp.


20 mp pot fi folosiți pentru a depozita mobilierul și ce altceva îți mai trebuie, câtă vreme casa e „pliată”. Pereții interiori pot fi rearanjați după cum ai chef, ceea ce face casa pop-up la fel de „personalizabilă” ca un sistem Android.

N-are nevoie de fundație, n-ai de ce să asamblezi o echipă de muncitori. Tot ce-ți trebuie e o bormașină cu acumulator care să pună în funcțiune toate rotițele sistemului, iar treaba e ca și rezolvată.


130.000 $ e prețul de pornire al unei astfel de bijuterii, adică în jur de 505.500 lei. Rezonabil, având în vedere că – teoretic – nu-ți mai trebuie vreodată altă casă. Doar alt teren, eventual.

Căsuțele pop-up sunt utile nu doar pe post de locuințe, ci pot găzdui expoziții, magazine, clinici, restaurante… Cam orice-ți trece prin minte, de fapt. Astea sunt rulotele secolului XXI.

Sursa: Noizz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...