BICARBONATUL DE SODIU ESTE COSMARUL INDUSTRIEI FARMACEUTICE! POATE VINDECA DIABETUL SI CANCERUL… SI ESTE INCREDIBIL DE IEFTIN!

Distribuie!


Precum se stie, cancerul este un acid lactic care se formeaza atunci cand un anumit tip de ciuperca se afla intr-un mediu lipsit de oxigen. Acesta inseamna ca trecerea celulelor canceroase printr-o concentratie foarte mare de molecule de oxigen le-ar putea distruge complet.

Este intr-adevar foarte dificil pentru cineva sa-si inchipuie ca o substanta atat de comuna ca bicarbonatul de sodiu ar putea oferi mult mai multe beneficii decat medicamentele corporatiilor farmaceutice, care costa enorm. Exista insa dovezi fascinante care demonstreaza ca bicarbonatul de sodiu poate vindeca intr-adevar o multime de boli grave, cum ar fi cancerul si diabetul. Medicii ar trebui sa-l foloseasca, deoarece ofera beneficii uimitoare.


Bicarbonatul de sodiu este o substanta ce a fost larg cercetata, fiind utilizata de mai multi ani chiar de oncologi. Toxicitatea chimioterapiei si a radioterapiei este atat de mare incat ar putea distruge organele vitale ale corpului, cum ar fi ficatul si rinichii, in cazul bolnavilor de cancer; prin urmare, bicarbonatul de sodiu poate fi administrat periodic pacientilor, pentru a preveni aceasta posibilitate.

Peste tot in lume, o multime de oameni adauga bicarbonat de sodiu la apa potabila; combinatia de bicarbonat de sodiu cu alte substante naturale, cum ar fi iodul si clorura de magneziu produce un amestec care este o minune pentru lumea medicala. Este bine cunoscut faptul ca bicarbonatul de sodiu a salvat o multime de vieti in camerele de urgenta.


O problema majora fiziologiei umane o constituie lipsa ionilor de bicarbonat. Aceasta duce la o scadere a valorii pH-ului sangelui. Enzimele sunt o parte fundamentala a reactiilor biochimice si ele sunt extrem de sensibile la nivelul pH-ului. Ele lucreaza cel mai bine intr-un mediu care nu este acid. Faptul ca celulele functioneaza mai bine intr-un mediu usor alcalin arata eficacitatea bicarbonatului de sodiu.

Dieta joaca un rol foarte important in pastrarea nivelul pH-ului sangelui la niveluri acceptabile. Din pacate, dieta moderna incurajeaza o scadere a nivelului pH-ului, devenind astfel acid. Activitati si functii celulare sunt drastic limitate atunci cand exista un dezechilibru consistent in valoarea pH-ului. Celulele incep sa se deterioreze atunci cand valoarea pH-ului tinde sa devina acida, ceea ce duce la probleme grave de sanatate cum ar fi cancerul, gastrita, osteoporoza, diabetul si bolile de inima.

Bicarbonatul de sodiu ajuta la transportul oxigenului prin dilatarea vaselor de sange si la eliberarea oxigenului in tesuturile celulare, crescand astfel valoarea pH-ului. Cand valoarea pH-ului urinei este mare, nu exista nicio cristalizare a deseurilor la nivelul tractului urinar. Este un fapt cunoscut ca acidul uric provoaca boli ca guta, pietrele la rinichi, diabetul si bolile de inima. Alcosanul, care este un compus toxic, fiind format de ciuperci intr-un mediu acid, a fost demonstrat in a provoca diferite tipuri de cancere si diabet. Prin administrarea orala de bicarbonat de sodiu, bolile grave, precum artrita, guta sau gripa pot fi prevenite. De asemenea, bicarbonatul de sodiu ajuta pancreasul sa efectueze in mod adecvat in activitatile sale.

Nu conteaza daca o persoana sufera de o afectiune medicala teribila, ca o boala de inima sau cancer; atunci cand o combinatie de bicarbonat de sodiu si clorura de magneziu este administrata pe cale orala, exista garantia ca tratamentul este natural si in conditii de siguranta. Bicarbonatul de sodiu este intr-adevar substanta naturala minunata pentru om, dar constituie un cosmar pentru industria farmaceutica.

Bicarbonatul de sodiu este cosmarul industriei farmaceutice! Poate vindeca diabetul si cancerul… si este incredibil de ieftin!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...