Baiatul caruia i-a crescut un san cupa A! Boala pe care o are afecteaza din ce in ce mai multi adolescenti

Distribuie!


Baiatul caruia i-a crescu un san cupa A! Este cazul unui adolescent de 19 ani din China. Acesta a observat ca sanul drept a inceput sa creasca mai mult decat cel stang. Totul a inceput in urma cu 6 ani.

Studentul de 19 ani a observat ca sanul drept creste. In decursul a 6 ani, acesta a ajuns de dimensiunea unei cupe A, la femei. Acum, tanarul a fost supus unei operatii pentru a i se remedia problema. Tanarul a depistat acest lucru la 13 ani, varsta la care consuma fast-food si junk food.


Medicii care l-au consultat sustin ca aceasta problema e una comuna. E cauzata de un dezechilibru hormonal. Baiatul a fost plimbat de familia sa prin numeroase spitale. Dar nimeni nu a gasit un tratament pentru aceasta problema. Pana cand au ajuns la Dr Pan Zhongliang din spitalul central Wenzhou.

Acestia i-au facut analize si au descoperit ca este o crestere de san normala. Nu au descoperit tumori. Acestia au efectuat o mastectomie si, dupa 5 zile de spitalizare, tanarul a plecat acasa. Medicii sustin ca sanul a crescut din cauza unui dezechilibru hormonal. Chirurgii sustin ca nu va mai creste in urma operatiei.


Baiatul caruia i-a crescut un san cupa A! Boala pe care o are afecteaza din ce in ce mai multi adolescenti

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...