Avertismentul lansat de medici! NU mai mâncaţi aceste tipuri de PEŞTE! Conţin mercur și plumb

Distribuie!


Deși face parte din categoria de lux a alimentelor, somonul de la noi de pe piață este, în general, cel de cultură care este hrănit artificial, spun nutriționiștii. “În general, ceea ce avem noi pe piață este pește de cultură. Somonul de cultură este hrănit artificial, de asta este și mai gras. Beneficiul de Omega 3 obținut din somon își pierde practic din valoare”, susține nutriționistul Lygia Alexandrescu.

Prețul mare nu ne garantează și faptul că peștele este mai sănătos. Dimpotrivă, cel crescut în captivitate ne poate face mai mult rău decât bine.


Specialiștii spun că mulți pești de cultură sunt crescuți într-un bazin de tipul unei căzi, iar pe fundul apei este plin de reziduuri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/avertismentul-lansat-de-medici-nu-mai-mancati-aceste-tipuri-de-peste-contin-mercur-i-plumb_1940939.html#ixzz4AHnmlltJ
Follow us: @realitatea on Twitter


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...