ALIMENTUL CARE OMOARĂ TOATE BACTERIILE CU CARE INTRĂ ÎN CONTACT DESCOPERIT ÎN NOUA ZEELANDĂ!

Distribuie!


Noul studiu a arătat că omoară fiecare tip de bacterie pe care cercetătorii le-au pus în contact cu acest aliment, inclusiv “superbacteriile” rezistente la antibiotice care ameninţă spitalele şi care omoară pacienţii din întreaga lume. Cercetătorii australieni au fost uimiţi să descopere un remediu general chiar sub nasul lor pe care l-au catalogat drept “cel mai eficient” medicament natural – mierea de albine naturală de Manuka !

Unele bacterii au devenit rezistente la fiecare medicament antibacterian prescris în mod obişnuit. Însă, oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea de albine Manuka, aşa cum este cunoscută în Noua Zeelandă, sau mierea de albine de tufiş, aşa cum este cunoscută în Australia, a ucis fiecare bacterie sau patogen cu care a fost testată. Mierea de Manuka este facuta din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande, la mari inaltimi.
Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale.


Această miere de albine se aplică extern şi acţionează asupra infecţiilor pielii, a muşcăturilor şi a tăieturilor sau intern si actionează asupra infecţiilor din organism.

Descoperirea are un impact major asupra medicinei moderne și poate duce la apariția unei întregi game de produse bazate pe miere pentru a înlocui antibioticele și cremele antiseptice.


Încă din cele mai vechi timpuri, populația triburilor Maori se vindecă cu leacuri obținute din florile și frunzele arborelui de Manuka, tradiție transmisă de mii de ani din generație în generație.
Este cea mai puternică miere raw Wedderspoon fiind bogată în nutrienți și fiind foarte eficientă în vindecarea pe cale naturală a diverselor afecțiuni, iată doar câteva dintre ele: Helicobacter Pylori, Stafilococul Auriu, gastrită, dureri în gât, eczeme,gingivită, reflux gastroesofagian, astm, arsuri, afte, tuse cronică/tabagica, ințepături de insecte, pneumonie , alunițe, bronșită cronică/acută, acnee.

http://www.obiectivonline.ro/cel-mai-puternic-antibiotic-natural/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...