Acesti chirurgi nu s-au mai putut tine pe picioare datorita oboselii acumulate in urma unei operatii care a durat 32 de ore

Woman surgeon looking sadness fatigue after surgery copyspace stress depression guilt unhappy problem worker medicine healthcare emotions.
Distribuie!


Poza chirurgilor întinși pe podea, care s-a răspândit în doar câteva ore prin tot Internetul, este dovada acestui lucru.

Această întâmplare a avut loc în provincia chineză Fujian și atunci ea a impresionat oamenii din toate colțurile Planetei noastre. Chirurgii abia terminaseră o operație foarte complicată, care a durat 32 de ore și pur și simplu nu se mai puteau ține pe picioare din cauza oboselii.


Operația a început sâmbătă la 08:30 și s-a terminat la asfințitul zilei de duminică.

Din spusele unui doctor, care a asistat în timpul intervenției chirurgicale, medicii trebuiau să înlăture un număr necunoscut de tumori: „Pacientul a fost diagnosticat cu anevrism și angioblastom al trunchiului cerebral. Noi trebuia să le înlăturăm în timpul aceleași operații. Era o operație dificilă, riscantă și care necesita foarte mult timp. Dacă am fi înlăturat una și am fi lezat-o pe a doua, rezultatul putea fi fatal.

În general, chirurgii se odihneau pe rând — doar câte două ore fiecare. Operația cu durata de 32 de ore a bătut toate recordurile din istoria medicinei.

Ruda pacientului, Han Bakin, a recunoscut: îi era teamă că chirurgii nu vor rezista și vor adormi…


Din fericire, operația a fost una reușită! Chirurgii extenuați pur și simplu au căzut pe podea. Această poză s-a răspândit într-o clipă în toată rețeaua mondială. Lumea noastră nu este lipsită de nemernici, însă în ea încă mai există oameni buni. Medicii spun că astfel de operații îndelungate sunt, în principiu, ceva obișnuit pentru chirurgie.

http://perfectmedia.tv/poza-chirurgilor-intinsi-pe-podea-s-raspandit-pe-tot-internetul-cauza-pana-la-lacrimi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...