A vindecat 20 000 de persoane de cancer! Secretul este acum dezvăluit! | Reţeta!

Distribuie!


Cancerul este una dintre bolile cu o rata a mortalitatii foarte mare, boala care afecteaza intreaga rasa umana. Faptul ca nu exista inca un leac propriu-zis pentru tratarea sa, o face sa fie una dintre cele mai de temut afectiuni. Exista cercetari permanente care se dedica gasirii unui remediu care sa vindece boala complet.

Una dintre persoanele care s-a implicat profund in descoperirea unui leac este medicul american, Hulda Clark, care a facut o astfel de descoperire inca din anul 1988, descoperire care a dat un nou sens progresului in campul medical.


Hulda Clark a vindecat peste 20,000 de pacienti, care sufereau de cancer sau de alte boli mortale. Tratamentul ei are la baza lupta impotriva parazitilor din corp. Hulda a descoperit mai multe retete care au ajutat la combaterea parazitilor si care au ajutat corpul sa se vindece de cancer sau de alte boli.

Dr. Hulda Clark a studiat la Universitatea din Saskatchewan, Canada, avand diploma in medicina si masterul in Arta Biologiei. Si-a obtinut doctoratul in fiziologie in 1958, la Universitatea din Minnesota. A semnat mai multe carti, fiind un important filosof si biofizician.


In 1988, Dr. Clark a descoperit sincrometrul, un dispozitiv rapid si exact care descopera microorganismele si alte prezente daunatoare din corpul uman sau animal. Sincrometrul functioneaza prin detectarea rezonantei.

Bacteriile, virusii si parazitii sunt descoperiti prin folosirea frecventei. Conform acestei descoperiri, cauza multor boli mortale este reprezentata de paraziti, iar remediile trebuie sa se bazeze in primul rand pe inlaturarea lor.

>Dr. Clark a publicat faimoasa carte ” Leacuri pentru toate tipurile de cancer” (1993), unde a simplificat rolul parazitilor numiti Fasciolopsis buski, care sunt prezenti in cazul fiecarui pacient diagnosticat cu cancer.

Odata cu eliminarea acestui parazit, s-a inregistrat si disparitia cancerului. Dr. Clark a creat o reteta bazata pe usturoi,ulei de cocos, chefir si seminte de dovleac.

A vindecat 20 000 de persoane de cancer! Secretul este acum dezvăluit! | Reţeta!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner