A baut suc de morcovi timp de 8 luni si S-A VINDECAT DE O BOALA GRAVA. Uite cum sa il bei si tu

Distribuie!


Ann Cameron este autoare a mai multor carti pentru copii. A devenit si mai faimoasa dupa ce a suferit de cancer de colon si a facut operatia cand cancerul a intrat in stagiul 3.

Nu a fost prima lupta cu aceasta boala necrutatoare, deoarece sotul ei a murit de cancer pulmonar, chiar daca a facut chimioterapie.


Ann a refuzat sa treaca prin acelasi chin ca sotul ei, si a decis sa nu faca chimioterapie. Povestea ei si a mai multora a fost pusa pe blogul „Chris beats cancer” , unde mai multe persoane care au fost diagnosticate cu diferite tipuri de cancer, au luptat si au gasit diferite alternative pentru a trata cancerul.

” Am facut operatia impotriva cancerului de colon si am refuzat sa fac chimioterapie dupa aceea. Ma simteam mai bine in fiecare zi, dar dupa 6 luni, examenul de control a aratat ca boala s-a transmis si la plamani, iar cancerul de colon a intrat in stagiul 4.” spune Ann Cameron.


S-a dedicat pentru a gasi o modalitate de a scapa de aceasta boala, astfel a dat de povestea lui Ralph Kalley, un tanar care a suferit de cancer de piele, la varsta de 26 de ani. Acesta a spus ca a reusit sa se vindece cu ajutorul consumului zilnic a 2.5 kg de suc de morcovi.

Ann a decis sa incerce si ea aceasta metoda, astfel, a inceput sa bea suc de morcovi zilnic, distribuind cantitatea pe de-a lungul zilei.

Dupa cum relateaza ea, dupa 8 saptamani, examenul medical a aratat ca boala s-a oprit din a se raspandi in corp si tumorile au inceput sa se micsoreze.
Dupa 4 luni, nodulii au revenit la normal, iar cancerul a continuat sa se retraga.
Dupa 8 luni, examenul computerizat a aratat Ann nu mai are urme de cancer in corp.

http://health24.ro/sanatate/a-baut-suc-de-morcovi-timp-de-8-luni-si-s-a-vindecat-de-o-boala-grava-uite-cum-sa-il-bei-si-tu-432

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...