5 antidepresive naturale- Gradinaritul este fantastic

Distribuie!


5 antidepresive naturale

1-5 – metode naturale pentru a lupta împotriva depresiei:


1. Exercitii! – Studiile au aratat ca exercitiile fizice regulate pot fi la fel de eficiente sau mai bine decat antidepresivle sau psihoterapia, spune dr. Mary Caracoglia.

2. Gradinaritul! Este cunoscut pentru efectele sale meditative și relaxante. Știri actuale medicale si rapoarte din Marea Britanie a oamenilor de stiinta au descoperit o bacterie folositoare in sol, care afecteaza creierul in aproape acelasi mod antidepresive  – prin creșterea eliberarea de serotonina.


3. Ingerarea de grasimi bune! Cum ar fi Omega 3  cunoscute pentru a produce un efect pozitiv asupra neurotransmitatorilor creierului și este critică pentru funcționalitatea sistemului nervos.

4. Rugaciunea! BBC News relatează că rugaciunea si meditația reduc depresia cu peste 90%. –

(știm … nu e cea mai buna sursa – dar am adunat link-uri de pe tot webul)

5. Vitamine naturale!. Studiile arată că vitamina B-12, acid folic, vitamina D3 si tirozina sunt vitamine fantastice care lupta in mod natural cu depresia. Le puteți găsi în alimente, cum ar fi: pește, stridii, fasole, nuci, cereale integrale, legume cu frunze.
Daca vrei sa fii fericit pentru o perioada scurta, imbata-te, daca vrei sa fii fericit pe o perioada mai lunga, indragosteste-te, daca vrei sa fii fericit pentru totdeauna, apuca-te de gradinarit! Arthur Smith

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...