Agitați oul timp de un minut și apoi puneți-l la fiert. Obțineți un adevărat ou de aur!Cu ajutorul unui cuțit fierbinte și bine ascuțit veți reuși cu ușurință să pregătiți un sandwich din înghețată.Tăiați cu tot cu ambalaj bucata de cașcaval dorită. Ambalajul rămas îl puteți folosi ca să înveliți cașcavalul în totalitate.
Nu aruncați ierburile care se îngălbenesc. Rupeți-le ușor și amestecați-le cu ulei de măsline, după care turnați acest amestec într-o formă pentru cuburi de gheață.În caz că nu aveți prin apropiere un sucitor, folosiți cu îndrăzneală o sticlă de vin!Dacă doriți să readuceți gustul inițial al pizzei, se recomandă să o încălziți în tigaie, nu în cuptorul cu microunde.O gustare excelentă și rapidă – pâine cu cașcaval! Adăugați ierburi și puneți pâinea în cuptorul cu microunde.Pentru a tăia rapid roșiile cherry: aranjați roșiile între două farfurii plate și tăiați cu un cuțit bine ascuțit!Obțineți o băutură caldă cu gust intens de ciocolată, turnând lapte fierbinte peste rămășițele de nutella rămase în borcan.Puteți înlocui maioneza cu smântâna amestecată cu un gălbenuș de ou tare și o linguriță de muștar.Înveliți țelina și broccoli în folie de aluminiu, astfel se vor păstra proaspete mai mult timp!
Cartofii nu vor încolți dacă alături veți păstra câteva mere!
Merele conțin etilenă care împiedică apariția colților la cartofi.
Pentru a ajusta dimensiunea viitorului chec, puteți folosi folia de aluminiu.Cu frișca de casă puteți decora orice produse de patiserie.
Bateți un pahar de smântână grasă cu o lingură de zahăr și un vârf de cuțit de sare. Obțineți o delicioasă frișcă de casă!
Iată cum puteți face niște coșulețe frumoase pentru fructe și deserturi.Pentru a alege un avocado bine copt, doar rupeți-i codița.Pentru ca avocado să nu se înnegrească, stropiți-l cu oțet de mere sau păstrați-l lângă o felie de ceapă.Un mic dejun copios: puneți niște felii de bacon și ouă bătute în formele pentru checuri, apoi prăjiți!
Fructele de pădure nu vor prinde mucegai, dacă le veți umezi într-o soluție de oțet diluat!Înghețați vinul în formele pentru gheață, pentru a le folosi în experimentele culinare ulterioare.Ananasul trebuie să fie depozitat cu smocul de frunze în jos, astfel mai repede se va coace.Străpungeți coaja oului înainte de fierbere, pentru a-l putea curăți mai ușorPentru a separa tulpina de frunze, doar loviți cu putere varza de masă sau de un fund de bucătărie.
http://perfect-ask.com/food-23-de-trucuri-in-bucatarie-pe-care-nici-macar-mama-ta-nu-le-stie-food/
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.