23 de trucuri în bucătărie, pe care nici măcar mama ta nu le știe!

Pouring water from a Faucet high quality and high resolution studio
Distribuie!


Înțelepciunea și măiestria gospodinelor acumulată cu anii este uimitoare! Știind câteva secrete, vei putea deveni un bucătar extraordinar, de altfel vei mai putea păstra produsele alimentare, salvându-le de la degradarea rapidă!

Perfect-ask.com vă aduce la cunoștință câteva sfaturi care vor fi extrem de utile în bucătaria dvs.


Agitați oul timp de un minut și apoi puneți-l la fiert. Obțineți un adevărat ou de aur!1Cu ajutorul unui cuțit fierbinte și bine ascuțit veți reuși cu ușurință să pregătiți un sandwich din înghețată.
Înțelepciunea și măiestria gospodinelor acumulată cu anii este uimitoare! Știind câteva secrete, vei putea deveni un bucătar extraordinar, de altfel vei mai putea păstra produsele alimentare, salvându-le de la degradarea rapidă!Perfect-ask.com vă aduce la cunoștință câteva sfaturi care vor fi extrem de utile în bucătaria dvs.

Agitați oul timp de un minut și apoi puneți-l la fiert. Obțineți un adevărat ou de aur!1Cu ajutorul unui cuțit fierbinte și bine ascuțit veți reuși cu ușurință să pregătiți un sandwich din înghețată.2Tăiați cu tot cu ambalaj bucata de cașcaval dorită. Ambalajul rămas îl puteți folosi ca să înveliți cașcavalul în totalitate.
Nu aruncați ierburile care se îngălbenesc. Rupeți-le ușor și amestecați-le cu ulei de măsline, după care turnați acest amestec într-o formă pentru cuburi de gheață.4În caz că nu aveți prin apropiere un sucitor, folosiți cu îndrăzneală o sticlă de vin!5Dacă doriți să readuceți gustul inițial al pizzei, se recomandă să o încălziți în tigaie, nu în cuptorul cu microunde.6O gustare excelentă și rapidă – pâine cu cașcaval! Adăugați ierburi și puneți pâinea în cuptorul cu microunde.7Pentru a tăia rapid roșiile cherry: aranjați roșiile între două farfurii plate și tăiați cu un cuțit bine ascuțit!8Obțineți o băutură caldă cu gust intens de ciocolată, turnând lapte fierbinte peste rămășițele de nutella rămase în borcan.9Puteți înlocui maioneza cu smântâna amestecată cu un gălbenuș de ou tare și o linguriță de muștar.10Înveliți țelina și broccoli în folie de aluminiu, astfel se vor păstra proaspete mai mult timp!11
Cartofii nu vor încolți dacă alături veți păstra câteva mere!12

Merele conțin etilenă care împiedică apariția colților la cartofi.

Pentru a ajusta dimensiunea viitorului chec, puteți folosi folia de aluminiu.13Cu frișca de casă puteți decora orice produse de patiserie.14

Bateți un pahar de smântână grasă cu o lingură de zahăr și un vârf de cuțit de sare. Obțineți o delicioasă frișcă de casă!

Iată cum puteți face niște coșulețe frumoase pentru fructe și deserturi.15Pentru a alege un avocado bine copt, doar rupeți-i codița.0Pentru ca avocado să nu se înnegrească, stropiți-l cu oțet de mere sau păstrați-l lângă o felie de ceapă.17Un mic dejun copios: puneți niște felii de bacon și ouă bătute în formele pentru checuri, apoi prăjiți!18
19Fructele de pădure nu vor prinde mucegai, dacă le veți umezi într-o soluție de oțet diluat!20Înghețați vinul în formele pentru gheață, pentru a le folosi în experimentele culinare ulterioare.21Ananasul trebuie să fie depozitat cu smocul de frunze în jos, astfel mai repede se va coace.22Străpungeți coaja oului înainte de fierbere, pentru a-l putea curăți mai ușor23Pentru a separa tulpina de frunze, doar loviți cu putere varza de masă sau de un fund de bucătărie.

http://perfect-ask.com/food-23-de-trucuri-in-bucatarie-pe-care-nici-macar-mama-ta-nu-le-stie-food/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...