22-25 decembrie 89′: 957 de morți și 5000 de răniți, criminali în libertate

Distribuie!


Se împlinesc 26 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, însă nimeni nu reușit să scoată adevărul la iveală în totalitate, mai mult, nu avem pe nimeni tras la răspundere pentru crimele și genocidul comise după plecarea dictatorului Nicolae Ceaușescu. 

Chiar dacă a trecut mai bine de un sfert de secol, timpul parcă a stat în loc pentru cei care au pierdut atunci un fiu, un părinte sau un prieten. Criminalii au huzurit timp de 26 de ani prin fruntea statului român fără ca nimeni să îi tragă la răspundere.


22 decembrie 1989 – Lovitura de stat, Revoluția furată

Pe 22 decembrie 1989 a avut loc o lovitură de stat, o revoluție furată de către băieții în pulovăre, Ion Iliescu, Mircea Dinescu, Sergiu Nicolaescu, Petre Roman, Silviu Brucan, Gelu Voiculescu Voican și alți comuniști din structurile joase ale PCR. Ceaușescu îi spune tânărului soldat care îl păzea  în garnizoana de la Târgoviște: „Avem o lovitură de stat. Comunismul va dăinui mult timp în România prin structurile de partid joase. După ce se va termina cu noi, după ce ne vor împușca, praful și pulberea se va alege de această țară.”


Nimeni nu putea crede la acel moment că salvatorul Ion Iliescu este de fapt tot un dictator, dispus să comită crime, chiar mai multe decât Nicolae Ceaușescu. După fuga dictatorului s-au comis 957 de crime și aproape 5000 de oameni au fost răniți. Pe tot parcursul Revoluției au avut loc 1165 de crime, deci doar 212 îi pot fi atribuite lui Nicolae Ceaușescu.

Băieții în pulovăre împreună cu generalul Stănculescu au condus România după 22 decembrie 1989. De ce acești criminali sunt în libertate?

Ion Iliescu și băieții lui erau oamenii din structurile joase ale partidului comunist. Comuniști veroși din fire, au ales să facă ordine în țară prin crime împotriva umanității și genocid. Ei au manipulat o țară prin Televiziunea Română, iar prin ordinele și bilețelele citite la televizor au provocat crime în masă.

Acești indivizi au scos din joben după 22 decembrie, teroriștii. S-a dovedit până în ziua de azi că nu am avut nici un terorist. Ei au fost singurii teroriști, cei care au furat revoluția românilor.

La Târgoviște au încercat să provoace uciderea lui Nicolae Ceaușescu fără a fi judecat. Milioane de gloanțe au fost trase către garnizoană, iar generalul Kemenici a fost amenințat în repetate rânduri cu moartea. Neavând nicio șansă cu amenințările, băieții în pulovăre s-au deplasat la Târgoviște unde au organizat un simulacru de proces și execuția Ceaușeștilor. Astfel au reușit să obțină puterea totală.

“Voican le-a spus celor veniți de la București că cei doi teroriști sunt Elena și Nicolae Ceaușescu, după care au început să le tremure pantalonii pe ei. Aveți 15 minute să vă pregătiți. Gică Popa a intrat în biroul meu, ceilalți prin celelalte birouri. Procurorul nu avea nici Codul Penal la el, i l-a dat Florescu. Și au început să scrie. Înainte de a face sfertul acela de oră, că se grăbea lumea, s-a ordonat să fie aduși pe rând. Un maior de aici a mers la Tab și i-a adus pe cei doi Ceaușescu în biroul meu care se transformase în spital. Aici i s-a făcut o vizită medicală superficială. Nicolae se grăbea să se dezbrace, deoarece credeau că se va urca în elicopere să plece. Eu i-am dus până la elicoptere, iar Stanculescu mi-a spus: du-i înapoi, du-i înapoi.

Față de situația  creată, Kemenici spune că în garnizoană avea forțe aproape de o divizie, tancuri, transportoare blindate. Le-am cerut celor veniți de la București să-i duc pe cei doi Ceaușești la București, la MApN, la Televiziune, la CC și Academia Militară, unde acolo există o sală mare și acolo va avea loc un proces. Sunt multe de spus aici…”, a declarat Andrei Kemenici despre execuția Ceaușeștilor.

Procurorul Gică Popa s-a sinucis după proces. Băieților în pulovăre nu le-a ajuns crimele din decembrie 1989 și au continuat în 13-15 iunie 1990. S-au dovedit la fel de avizi de sânge ca și cei pe care îi înlăturaseră de la putere. Ion Iliescu reușit să perpetueze comunismului în România până în ziua de azi. Prietenii lui Ion Iliescu și copiii lor conduc astăzi România. Acești infractori își conferă astăzi titluri și pensii speciale, drept rente viagere pentru jaful și distrugerea pe care au provocat-o în ultimii 26 de ani. Azi sunt oameni de bine, trăiesc prin conace luate pe spatele poporului român.

Peste 5 milioane de românii au ales să plece, nu mai există speranță în acestă țară. Justiția e oarbă. Ion Iliescu și alți criminali de teapa lui, cel mai probabil nu vor face o zi de pușcărie, dar România are nevoie de restabilirea adevărului istoric.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Citiți și...

Donald Trump, mesaj către Kim Jong-un: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul SUA
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
Un fost director FACEBOOK și-a dat DEMISIA și S-A RETRAS ÎN PĂDURE trăind ca un pustnic, fiind convins că MAȘINILE vor prelua CONTROLUL asupra lumii
Nu se pune problema cine are drept de succesiune ci, cine are ACTE pe teritoriul numit Romania
Drama din educaţie se transformă într-o dramă pe piaţa muncii: România a pierdut un milion de elevi din învăţământul primar şi gimnazial în ultimii 20 de ani
DOCUMENT EXPLOZIV SIE DIICOT DESPRE MUGUR ISĂRESCU | A acoperit furtul banilor roșii din Decembrie 1989
Programul HAARP si manipularea vremii
Hagi: „Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară”
PREMONIȚIE sau CONSPIRAȚIE? Un ziarist A AFLAT cu 25 de minute ÎNAINTE despre ASASINAREA lui Kennedy. Telegramă CIA. Desecretizarea secolului (VII)
Germania anii 70: restrictii de a circula duminica cu masina, autostrazile erau pustii, benzina era rationalizata, nu se vindea la canistra
Autobuzul românesc pe care nu-l vrea nimeni. N-a fost primit nici măcar în teste în București
Dezvăluiri făcute de Iulian Vlad, fostul șef al Securității: Ideologul Revoluției din 1989 a fost Silviu Brucan. A fost agent al rușilor, al americanilor și al israelienilor

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...