20 de plangeri comune care ne scad vibratia

Distribuie!


Pentru a avea o viata minunata, trebuie sa fim cu mare bagare de seama la limbajul pe care alegem sa il utilizam. Legea atractiei enunta clar ca vom primi ceea ce gandim. Si cum vorbirea este o reflectie directa a gandurilor noastre, ceea ce spunem poate avea o influenta mare asupra a ceea ce legea atractiei ne aduce.

Si, bineinteles, plansul, lamentarea in continuu obstructioneaza abilitatea noastra de a fi fericiti si productivi. Ne tine blocati in aceeasi energie de care ne plangem in faza initiala.


Plangerile sunt rezultatul ganditului la ceea ce nu vrem. Pe masura ce ne plangem, trimitem mesaje cum ca suntem extrem de concentrati pe ce nu vrem. Din cauza acestei concentrari puternice, legea atractiei ne aduce si mai multe lucruri de care ne putem plange in realitatile noastre. Cu alte cuvinte, plangerile au deja o vibratie joasa si o imping si mai jos, aplificand negativul, deoarece nu numai ca te gandesti o data la problema, insa o readuci in prim-plan, iar si iar.

Cu toate ca plangerile ne afecteaza vibratia in mod negativ, unele dintre acestea au devenit atat de comune, incat aproape s-au transformat in mantre negative zilnice. Din pacate, daca ne plangem constant de acelasi lucru, rezultatul va fi acela de a trai aceeasi experienta in mod repetat! Devine un cerc vicios: ne plangem, universul ne da si mai multe de care sa ne plangem, iar apoi ne plangem din nou. Partea buna este ca, odata ce ne oprim din lamentare, cercul vicios se sparge.


Mai jos veti putea gasi o parte dintre cele mai des intalnite plangeri pe care le auzim astazi. Aceste plangeri sunt atat de comune, incat putem cadea in plasa lor cu mare usurinta, repetandu-le constant. Asa ca, este extrem de important sa le evitam (chiar daca sunt adevarate):

1) Am o durere de cap/o migrena

2) Ma doare stomacul

3) Mi-e foame

4) Imi urasc job-ul

5) Ce vreme urata

6) Traficul este groaznic/Am fost prins(a) in trafic

7) Sunt stresat(a)

8) Oamenii nu mai stiu ce inseamna maniere in ziua de azi

9) Cavalerismul a murit

10) Toti barbatii buni au fost luati

11) Sunt bolnav(a)/Nu ma simt bine

12) Ea este o *****

13) Seful meu este un nesimtit

14) Sunt atat de gras(a)/Sunt balonat(a)

15) Barbatii sunt magari

16) Il/O urasc

17) Copiii din ziua de azi sunt atat de ______

18) Sunt obosit(a)/epuizat(a)/Nu am dormit bine

19) Mi-e prea cald/prea frig/ Am inghetat

20) Sunt plictisit(a)

Din nou, in timp ce aceste lamentari, in general, ne scad vibratiile, cele mai comune pot fi extrem de periculoase. Din moment ce auzim aceste plangeri venind de la altii, ele pot sa ne scape si noua usor, devenind expresii pe care folosim frecvent. Uneori le vom folosi chiar si pentru a incepe o conversatie, pur si simplu pentru ca suntem plictisiti. Cu cat ne gandim si ne plangem mai mult de ceva anume, cu atat mai mult legea atractiei ne va aduce acea problema de care ne plangeam initial. Asadar, ca sa ne crestem vibratia si sa folosim legea atractiei eficient, este intelept sa evitam acest gen de plangeri.

Doar pentru ca suntem bolnavi, flamanzi sau stresati, asta nu inseamna ca trebuie sa o spunem tuturor celor pe care ii intalnim. Si nici nu ne ajuta in vreun fel sa repetam fraze de genul in capul nostru toata ziua. Mai bine consultam un doctor sau mancam ceva sau ne luam o zi liber si trecem mai departe. Exista o problema si un demers ce poate fi facut pentru a rezolva acea problema. Nu trebuie sa ne plangem. Fie acceptam, fie actionam.

Alegand sa nu ne plangem despre problemele noastre, transmitem un mesaj catre univers prin care asteptam o rezolvare. Odata cu asteptarea vine si manifestarea. Asa ca, aratand universului ca ne asteptam ca problemele ce ar putea aparea sa fie insignifiante si usor de rezolvat, asa vor deveni!

Pentru ca realitatea sa se manifeste in modul in care noi ne dorim, trebuie sa ne spunem povestea asa cum ne dorim sa se intample. Daca ceea ce spunem nu este ceea ce vrem sa se intample, putem alege sa nu vorbim despre asta. Rezumati-va la a vorbi cu lumea doar despre lucrurile bune. Atunci cand spui o poveste buna, vei avea o viata mai buna!

Sursa articol: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.foreverconscious.com

http://www.astrocafe.ro/articole/20-de-plangeri-comune-care-ne-scad-vibratia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații (GNI) – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in Grupul Național de Investigații (GNI)!

Grupul Național de Investigații

Distribuie!

Grupul Național de Investigații (GNI)

Grupul Național de Investigații (GNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Grupul Național de Investigații (GNI) a fost înființat la data de 23 mai 2022.

You may also like...